Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (911)
  • (136)
  • (28)
  • (16)
  • (20)
Alex ten Hoor uit Dronryp Geverifieerde koper
29-09-2023
Sonume Sport oplaadcase
Vervanging oplaadcase: zeer goede service.....
Omdat de oplaadcase van mijn Sonume Sport oordopjes kapot was, had ik mijn probleem voorgelegd bij de klantenservice van Sonume. Tot mijn grote tevredenheid heeft Sonume kostenloos een nieuwe toegestuurd. Kortom: een dikke pluim voor de customer service. Bedankt!
Monique Bruin uit Westzaan
28-09-2023
Sonume Sport
Super SERVICE!
Ik heb ruim 2 jaar geleden deze oordoppen aangeschaft. Maar had ze feitelijk nog nooit gebruikt. Nu wilde ik ze eindelijk gaan gebruiken bleken ze het niet te doen. Na email contact met de klantenservice hierover heeft dit top bedrijf besloten mij splinter nieuwe oordoppen te sturen. Dat noem ik nog eens service! Beste Danny, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne communicatie en service. TOP BEDRIJF!
Edo Hermsen uit Doetinchem
24-09-2023
Sonume Sport
Waardeloze oplaadcase
Super service!👍🏻
Reactie Sonume:
Beste Edo, Erg vervelend dat de oplaadcase het niet helemaal goed meer doet. Ik zal dit verder afhandelen via de mail met u. Team Sonume
Dick Lijnders uit Wijchen
25-08-2023
Sonume Mini
Perfect geholpen
Ik kreeg de oortjes maar niet gepaired. Het probleem aangekaart bij de verkoper en zonder probleem een nieuw set opgestuurd gekregen. Deze oortjes pairden zonder problemen. Heel tevreden nu over mijn oortjes en de geboden service van de verkoper. Ik beveel deze iedereen aan.
Guy van Drimmelen uit Leiden
22-08-2023
Sonume Sport
lichte oordopjes lekker te dragen
Door de bijgeleverde siliconen dopjes goed teverwisselen om passend tedragen. Van mij mogen ze allemaal wel wat zwaarder voor het veiligere gevoel. Lange batterij duur
Lance Vlaming uit Heerhugowaard
22-08-2023
Sonume Sport Pro
Makkelijk in gebruik
De oortjes koppelen snel aan mijn telefoon. De audiokwaliteit is ook goed!
Stefano Wennink uit Wijk aan Zee
22-08-2023
Sonume Sport
fijne oortjes
De oortjes zitten erg fijn in de oren.
Reinoud Donselaar uit Purmerend
21-08-2023
Sonume Sport Pro
Pro oortjes
Echte Pro oortjes, de oortjes doen het fantastisch.
Erwin Dohmen uit Assen
21-08-2023
Sonume Sport
Draadloos
Draadloos is fijn, kan redelijk ver weg van je bleutooth apparaat en er is nog steeds verbinding met de oortjes.
Jeremie uit Lent
21-08-2023
Sonume Sport
fantastische oortjes
Het zijn fantastische oortjes, verscheidene wisselstukjes zodat het goed past. Het geluid en design is echt knap en compact.