Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (909)
  • (136)
  • (26)
  • (15)
  • (20)
Stefano Wennink uit Wijk aan Zee
22-08-2023
Sonume Sport
fijne oortjes
De oortjes zitten erg fijn in de oren.
Reinoud Donselaar uit Purmerend
21-08-2023
Sonume Sport Pro
Pro oortjes
Echte Pro oortjes, de oortjes doen het fantastisch.
Erwin Dohmen uit Assen
21-08-2023
Sonume Sport
Draadloos
Draadloos is fijn, kan redelijk ver weg van je bleutooth apparaat en er is nog steeds verbinding met de oortjes.
Jeremie uit Lent
21-08-2023
Sonume Sport
fantastische oortjes
Het zijn fantastische oortjes, verscheidene wisselstukjes zodat het goed past. Het geluid en design is echt knap en compact.
Sytse Karimi uit Ooltgensplaat
21-08-2023
Sonume Sport Pro
tevreden
Ik ben heel erg tevreden met de Sonume sport pro. Deze oortjes zijn ideaal voor het sporten!
Richenel van Kampen uit Klundert
21-08-2023
Sonume Sport Pro
de perfecte doppen
Deze bluetooth oortjes zijn makkelijk te verbinden met mijn telefoon en zien er luxe uit! Voor het geluid is niks verkeerds op aan te merken. Ze gaan gelukkig lang mee zonder vaak hoeven op te laden. Dus voor mij is dit de perfecte doppen!
Diede van Hengel uit Hurdegaryp
21-08-2023
Sonume Sport Pro
Een aanrader aan iedereen!
Altijd had ik problemen met oortjes, nooit vond ik er die bleven zitten. Maar deze blijven perfect in mijn oor zitten en zeer goede geluidskwaliteit. Ben daarom ook enorm tevreden over de Sport Pro. Zou ze iedereen kunnen aanraden!
Ingo van Rinsum uit Groningen
21-08-2023
Sonume Sport
Goede en fijn passende oordopjes
Erg goede en fijn passende oordopjes Geluid is subliem en de bediening erg eenvoudig
Jeste Beelen uit Amstelveen
20-08-2023
Sonume Sport Pro
Zandvoort
Paar keer gedragen, ze zitten goed en produceren goed geluid
Timothy Leelus uit Delft
20-08-2023
Sonume Sport
aanrader
De oortjes doen het goed, zou dit paar aan iedereen aanraden die opzoek is naar een perfecte goedkope optie.