Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

Ruilen en retourneren

Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent met jouw aankoop. Voordat je jouw product retourneert, kun je altijd even contact met ons opnemen met vragen/opmerkingen via het contactformulier. We zullen ons uiterste best doen om je te voorzien van een oplossing waar je alsnog blij van wordt.

14 dagen bedenktijd

Uiteraard doen wij ons uiterste best om een zo goed mogelijk product aan te bieden. Desalniettemin kan het voorkomen dat jouw aankoop niet matcht met je verwachtingen. Daarom kun je jouw product binnen 14 dagen retourneren.

Retourneren buiten de bedenktijd

Jouw Sonume product kun je binnen 2 weken na aankoop retourneren. Na 14 dagen is dit niet meer mogelijk.

Hoe moet ik mijn retour aanleveren?

Om jouw retour in behandeling te kunnen nemen, dient deze in de originele verpakking te worden aangeleverd met daarbij alle accessoires. Gebruik een stevige doos om jouw retour in te verzenden; bijvoorbeeld de doos waarin je het product hebt ontvangen en voeg het retourformulier toe, dat je hieronder kunt downloaden.

De verantwoordelijkheid van de retourzending ligt bij de klant, totdat wij hem hebben ontvangen. Het pakketje dient onbeschadigd, inclusief retourformulier en volledig aan te komen. Indien dit niet het geval is (of wanneer de retour helemaal niet aankomt), kunnen wij geen terugbetaling doen.

Retourformulier

Zodra we jouw retournering in goede orde hebben ontvangen, wordt deze binnen 5 werkdagen verwerkt. Indien deze akkoord is bevonden, ontvang je binnen 14 dagen een nieuw product of een terugbetaling.

Wil je een product ruilen of retourneren? Download hier het retourformulier.