Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (910)
  • (136)
  • (27)
  • (15)
  • (20)
Svea uit Hellendoorn
27-03-2024
Sonume Sport
Goed geluid, maar ongeschikt voor bellen
Ze zijn heel fijn, vallen niet uit en het geluid is goed. Bellen lukt alleen niet, de persoon met wie je belt kan jou niet verstaan. Erg jammer, dit hadden ze wat mij betreft beter moeten omschrijven
Mark uit SCHIEDAM
22-03-2024
Sonume Sport
Fijne oortjes
Hele fijne oortjes. Zitten goed en mooi geluid. De oplaadcase was helaas kapot. Maar de super klantenservice heeft gratis een nieuwe toegezonden binnen een dag. Echt TOP!
Sytse Karimi uit Ooltgensplaat
01-03-2024
Sonume Sport Pro
tevreden
Ik ben heel erg tevreden met de Sonume sport pro. Deze oortjes zijn ideaal voor het sporten!
Anita uit Papendrecht
20-02-2024
Sonume Sport Pro
Geweldige service
2 x pech gehad met mijn oordopjes maar Ik heb inmiddels 2 paar nieuwe ontvangen de gewone Sonume en de sonume pro oordopjes . Wat een fantastische service geef dit bedrijf dat maak je niet veel meer mee !! Nogmaals bedankt !!
R. Baden
13-02-2024
Sonume Sport
Prima geluid en Fantastische service
De klantenservice is telefonisch te bereiken en er echt wordt niet moeilijk gedaan over vervanging indien gewenst. Echt top!
Leon Huijts uit Boven Leeuwen
08-02-2024
Sonume Sport
Buitengewoon goede service
Setje oordopjes gekocht, heel tevreden, tweede setje voor mijn dochter gekocht. Zij verloor een van de oortjes. Die van mij tijdje niet gebruikt. Wilde ze van de week weer pairen maar er gebeurde helemaal niets. De FAQ's doorgelezen, oplaaddoosje van mijn dochter geprobeerd, maar helaas. Mailtje naar klantenservice en binnen 2 uur antwoord van Danny die mij wat aanwijzingen gaf die ik echter al geprobeerd had. Hem het verhaal uitgelegd en hij besloot onmiddellijk mij TWEE nieuwe setjes te sturen voor mij en mijn dochter, die ik de volgende dag al in huis had. Waar maak je dat nog mee?? Echt heel bijzonder!
Jojanneke Schrage uit Leek
25-01-2024
Sonume Sport
Goede oordopjes
Goede oordopjes die doen wat ze beloven. En de service van sonume was super toen ik mijn siliconen oordopjes kwijt was geraakt.
Casper uit Utrecht
16-01-2024
Sonume Sport
Oplaadcase gestolen, nieuwe gekregen
Oortjes zijn van goede kwaliteit en geluid ook. Erg fijn tijdens het sporten. Een jaar na de aanschaf is mijn oplaadcase gestolen. Na mijn vraag of de oplaadcase separaat kon worden besteld, werd voorgesteld om deze kosteloos toe te zenden door de behandelend medewerker van de klantenservice. Binnen twee dagen was die binnen. Heel fijn en zeer goede service!!!
EF uit Hilversum
08-12-2023
Sonume Sport
Zeer goede service: duurzaamheid ipv wegwerpmaatschappij
De oplaadcase van de Soninke Sport werkte niet meer: een van de oortjes klikte niet vast. Op mijn vraag of ik een losse case kon bestellen kreeg ik er kosteloos een toegestuurd! Geweldige service en zo voorkomen we samen het weggooien van verder nog goede producten. Ik kan zo nog heel lang plezier beleven aan mijn Sonume Sport!
Chris Rookhuijzen uit Willemstad, Curaçao
28-11-2023
Sonume Mini
Super goed voor deze mini oordopjes
Ik woon op curaçao en mijn ouders heeft de mini voor mij besteld en meegenomen naar curaçao. Ik ben super blij met deze oordopjes. En ze werken super en ze blijven goed in de oor zitten. Jammer dat hier geen winkel zit. Maar ik ga beslist een extra zetje bestellen via vrienden of familie die hierheen komen voor vakantie.