Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Over ons

Sonume: overal draadloos genieten

Sonume is een samensmelting van de woorden Sound & Volume. Wij zijn een audio merk van Nederlandse bodem en gevestigd in Vianen (Utrecht). Sonume is eind 2017 opgericht met als missie: de Benelux overal draadloos en betaalbaar te laten genieten van zijn eigen audio.

Het team

Sonume bestaat momenteel uit een hecht team van acht collega’s, in combinatie met enkele vaste partners en leveranciers. Op deze manier zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Vanuit ons kantoor met eigen magazijn leveren wij snel en direct aan de klant.

Onze 4 kernwaardes

Om onze missie te vertalen naar een concrete cultuur leven wij zoveel mogelijk volgens de volgende 4 kernwaardes:

  • Hulpvaardig
  • Persoonlijk
  • Genieten
  • Groei

#1 Hulpvaardig

We zeggen weleens gekscherend: we bieden de beste klantenservice en verkopen toevallig ook draadloze producten. Dat jij tevreden bent met je aankoop staat bij ons altijd voorop. Dus kom je een keer ergens niet uit of heb je een vraag? Laat het weten en ons Nederlandstalige serviceteam helpt je heel graag verder aan een gepaste oplossing.

#2 Persoonlijk

Geen anonimiteit, maar juist persoonlijke communicatie en oprechte aandacht. Dat houden we van.

#3 Genieten

Met het zuivere geluid van de draadloze Sonume producten geniet je altijd en overal van jouw favoriete audio. Hardlopen wordt nog lekkerder, een dagje strand nog mooier en een meditatie nog prettiger.

#4 Groei

Niets geeft zoveel voldoening als groeien in de persoon die je bent. Bijvoorbeeld door je kennis te laten groeien middels een podcast, door jezelf fysiek te ontwikkelen in de gym of door jezelf spiritueel te laten groeien door te mediteren. Met de draadloze oordopjes en speakers willen wij daar als Sonume zijnde een zo goed mogelijke ondersteuning voor bieden.

Nu ook draadloos genieten