Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (909)
  • (136)
  • (26)
  • (15)
  • (20)
Alexander goor uit Schiedam
01-11-2023
Sonume Base
Goede kwaliteit en top geluid
Intern een moeizaam probleem op kunnen lossen deze mensen wilde direct erin meewerken en hebben dit zoooo super opgelost!! Top service en levering in korte periode en geen omslachtige dingen deze mensen begrepen mijn situatie hiermee alle lof naar de mensen en dit bedrijf mijn dank is nog steeds groot 👊😉😊
Bert Groen uit Krimpen aan de Lek
24-10-2023
Sonume Sport
Perfecte service!!
Na onderstaand verhaal contact gehad met klantenservice en een ander type oordopjes kunnen uitzoeken. Deze binnen 3 dagen opgestuurd gekregen maar wegens ziekte helaas nog niet kunnen uitproberen. De review van de nieuwe oordopjes volgt dus nog ... Ik heb alle mogelijke manieren geprobeerd maar de oordopjes blijven absoluut niet zitten. Eerst heb ik met de oorzaken geprobeerd maar dan leek het wel of ze juist uit mijn oren werden getrokken. Daarna met de in ear plug geprobeerd maar ook dat werkt niet. Misschien mede doordat die om de daadwerkelijke dopjes draaien en ook niet blijven zitten. Ook de verschillende maten dopjes (S,M en XL?) geprobeerd maar ook dat helpt niets. Ik ben zÊÊr teleurgesteld in dit product!!
Reactie Sonume:
Goedemorgen Bert, bedankt voor je review. Heel vervelend dat de oordopjes niet blijven zitten. Iedereen heeft een andere gehoorgang en dat maakt het lastig om geschikte oordopjes te vinden die goed blijven zitten bij je. Ik neem per mail contact met je op om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Danny van Sonume
Victor Feitsma uit Staphorst
10-10-2023
Sonume Sport oplaadcase
Goede service!
Na 1 jaar bleek de Oplaadcase niet meer te werken. Ik heb gebeld met Danny van de Klantenservice. Hij heeft snel en deskundig meegedacht en een nieuwe Oplaadcase gestuurd. Binnen 3 dagen kon ik mijn Sonume Sport oortjes weer opladen. Heel tevreden 😀
Ina uit Nunspeet
03-10-2023
Sonume USB-C oplaadkabel
Geweldige service
Ik had na een jaar gebruik van mijn oortjes problemen met opladen. Mijn rechteroortje laadde niet meer op en mijn USB kabel van de oplaadcase was gebroken. Ik ben zeer goed geholpen met tips om het rechteroortje weer goed te connecten en kreeg geheel gratis een nieuwe USB oplaadkabel opgestuurd. Beste Danny, ik heb echt nog nooit zo'n goede service meegemaakt. Echt top! Mijn volgende product zal weer van Sonume zijn en ik zal jullie aanprijzen waar ik kan. Bedankt!
Alex ten Hoor uit Dronryp Geverifieerde koper
29-09-2023
Sonume Sport oplaadcase
Vervanging oplaadcase: zeer goede service.....
Omdat de oplaadcase van mijn Sonume Sport oordopjes kapot was, had ik mijn probleem voorgelegd bij de klantenservice van Sonume. Tot mijn grote tevredenheid heeft Sonume kostenloos een nieuwe toegestuurd. Kortom: een dikke pluim voor de customer service. Bedankt!
Monique Bruin uit Westzaan
28-09-2023
Sonume Sport
Super SERVICE!
Ik heb ruim 2 jaar geleden deze oordoppen aangeschaft. Maar had ze feitelijk nog nooit gebruikt. Nu wilde ik ze eindelijk gaan gebruiken bleken ze het niet te doen. Na email contact met de klantenservice hierover heeft dit top bedrijf besloten mij splinter nieuwe oordoppen te sturen. Dat noem ik nog eens service! Beste Danny, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne communicatie en service. TOP BEDRIJF!
Edo Hermsen uit Doetinchem
24-09-2023
Sonume Sport
Waardeloze oplaadcase
Super service!👍đŸģ
Reactie Sonume:
Beste Edo, Erg vervelend dat de oplaadcase het niet helemaal goed meer doet. Ik zal dit verder afhandelen via de mail met u. Team Sonume
Dick Lijnders uit Wijchen
25-08-2023
Sonume Mini
Perfect geholpen
Ik kreeg de oortjes maar niet gepaired. Het probleem aangekaart bij de verkoper en zonder probleem een nieuw set opgestuurd gekregen. Deze oortjes pairden zonder problemen. Heel tevreden nu over mijn oortjes en de geboden service van de verkoper. Ik beveel deze iedereen aan.
Guy van Drimmelen uit Leiden
22-08-2023
Sonume Sport
lichte oordopjes lekker te dragen
Door de bijgeleverde siliconen dopjes goed teverwisselen om passend tedragen. Van mij mogen ze allemaal wel wat zwaarder voor het veiligere gevoel. Lange batterij duur
Lance Vlaming uit Heerhugowaard
22-08-2023
Sonume Sport Pro
Makkelijk in gebruik
De oortjes koppelen snel aan mijn telefoon. De audiokwaliteit is ook goed!