Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (911)
  • (136)
  • (28)
  • (16)
  • (20)
Casper uit Utrecht
16-01-2024
Sonume Sport
Oplaadcase gestolen, nieuwe gekregen
Oortjes zijn van goede kwaliteit en geluid ook. Erg fijn tijdens het sporten. Een jaar na de aanschaf is mijn oplaadcase gestolen. Na mijn vraag of de oplaadcase separaat kon worden besteld, werd voorgesteld om deze kosteloos toe te zenden door de behandelend medewerker van de klantenservice. Binnen twee dagen was die binnen. Heel fijn en zeer goede service!!!
EF uit Hilversum
08-12-2023
Sonume Sport
Zeer goede service: duurzaamheid ipv wegwerpmaatschappij
De oplaadcase van de Soninke Sport werkte niet meer: een van de oortjes klikte niet vast. Op mijn vraag of ik een losse case kon bestellen kreeg ik er kosteloos een toegestuurd! Geweldige service en zo voorkomen we samen het weggooien van verder nog goede producten. Ik kan zo nog heel lang plezier beleven aan mijn Sonume Sport!
Chris Rookhuijzen uit Willemstad, Curaçao
28-11-2023
Sonume Mini
Super goed voor deze mini oordopjes
Ik woon op curaçao en mijn ouders heeft de mini voor mij besteld en meegenomen naar curaçao. Ik ben super blij met deze oordopjes. En ze werken super en ze blijven goed in de oor zitten. Jammer dat hier geen winkel zit. Maar ik ga beslist een extra zetje bestellen via vrienden of familie die hierheen komen voor vakantie.
Chahid Nhamas uit Hengelo
19-11-2023
Sonume Mini
Gebruiks vriendelijke oortjes
De sonume sport pro zijn gebruiks vriendelijke oortjes die zo kunt meenemen in je broekzak. De doos waar ze in zitten is ook erg stevig, hierdoor weet je zeker dat er niks mee gaat gebeuren. Pairen doen ze gemakkelijk en lekker snel met je telefoon zonder moeite.
Martin uit Venray
18-11-2023
Sonume Base
Stevig design (gelukkig) en krachtig geluid
Ik ben niet echt in de bluetooth speakers maar wilde er een kopen als speaker voor mijn PC en om muziek in de keuken te kunnen spelen. Weinig ervaring maar sloot makkelijk aan via Bluetooth op zowel iphone als ook Google nest hub. Ben redelijk audiofiel als het aankomt op hifi, maar voor dit kleine speakertje krijg en een krachtig geluid en stevige bas. Dit laatste is ook reden voor deze review. Let op met preset 3 (max bas), de speaker loopt letterlijk op de maat van de bas van je tafel, bij hoger volume. Daarmee was ook meteen de bouwkwaliteit getest. De speaker viel van bar-hoogte op een betegelde vloer. Klein plekje op de hoek van de speaker maar mag geen naam hebben. Ook werkte alles daarna nog.
Hélène
10-11-2023
Sonume Sport
Fijne oortjes
Sinds een paar jaar gebruik ik de sonume sport oortjes. Deze bevallen mij heel goed. Na verschillende andere merken en vormen oortjes te hebben geprobeerd, en deze of niet lekker zaten of steeds uit mijn oren vielen ben ik bij de Sonume sport uitgekomen. Wil echt geen anderen meer. Ze zitten heel fijn, je voelt ze niet zitten, en door het haakje blijven ze bij alles wat ik doe perfect op zijn plaats zitten. Geluid is goed. Zelf gebruik ik de Sonume sport dagelijks, voornamelijk voor het luisteren naar boeken, maar ook voor muziek en telefoneren zijn ze fijn. De prijs is in vergelijking met andere “dure” merken ook heel vriendelijk. De service van Sonume is uitmuntend! Telefonisch goed bereikbaar. Na veel gebruik was de connectie van het oplaaddoosje er mee opgehouden, en na 1 telefoontje wordt er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Doet 1 van je oortjes het niet meer om wat voor redenen dan ook wordt ook dit goed opgelost. Al met al, ik zou niet meer zonder mijn Sonume oortjes kunnen!
Alexander goor uit Schiedam
01-11-2023
Sonume Base
Goede kwaliteit en top geluid
Intern een moeizaam probleem op kunnen lossen deze mensen wilde direct erin meewerken en hebben dit zoooo super opgelost!! Top service en levering in korte periode en geen omslachtige dingen deze mensen begrepen mijn situatie hiermee alle lof naar de mensen en dit bedrijf mijn dank is nog steeds groot 👊😉😊
Bert Groen uit Krimpen aan de Lek
24-10-2023
Sonume Sport
Perfecte service!!
Na onderstaand verhaal contact gehad met klantenservice en een ander type oordopjes kunnen uitzoeken. Deze binnen 3 dagen opgestuurd gekregen maar wegens ziekte helaas nog niet kunnen uitproberen. De review van de nieuwe oordopjes volgt dus nog ... Ik heb alle mogelijke manieren geprobeerd maar de oordopjes blijven absoluut niet zitten. Eerst heb ik met de oorzaken geprobeerd maar dan leek het wel of ze juist uit mijn oren werden getrokken. Daarna met de in ear plug geprobeerd maar ook dat werkt niet. Misschien mede doordat die om de daadwerkelijke dopjes draaien en ook niet blijven zitten. Ook de verschillende maten dopjes (S,M en XL?) geprobeerd maar ook dat helpt niets. Ik ben zéér teleurgesteld in dit product!!
Reactie Sonume:
Goedemorgen Bert, bedankt voor je review. Heel vervelend dat de oordopjes niet blijven zitten. Iedereen heeft een andere gehoorgang en dat maakt het lastig om geschikte oordopjes te vinden die goed blijven zitten bij je. Ik neem per mail contact met je op om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Danny van Sonume
Victor Feitsma uit Staphorst
10-10-2023
Sonume Sport oplaadcase
Goede service!
Na 1 jaar bleek de Oplaadcase niet meer te werken. Ik heb gebeld met Danny van de Klantenservice. Hij heeft snel en deskundig meegedacht en een nieuwe Oplaadcase gestuurd. Binnen 3 dagen kon ik mijn Sonume Sport oortjes weer opladen. Heel tevreden 😀
Ina uit Nunspeet
03-10-2023
Sonume USB-C oplaadkabel
Geweldige service
Ik had na een jaar gebruik van mijn oortjes problemen met opladen. Mijn rechteroortje laadde niet meer op en mijn USB kabel van de oplaadcase was gebroken. Ik ben zeer goed geholpen met tips om het rechteroortje weer goed te connecten en kreeg geheel gratis een nieuwe USB oplaadkabel opgestuurd. Beste Danny, ik heb echt nog nooit zo'n goede service meegemaakt. Echt top! Mijn volgende product zal weer van Sonume zijn en ik zal jullie aanprijzen waar ik kan. Bedankt!