Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (909)
  • (136)
  • (26)
  • (15)
  • (20)
Jonas Vernooij uit Farmsum
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Oorhaken zijn perfect
Door de oorhaken blijven de oortjes perfect in mijn oren zitten. Hierdoor altijd muziek tijdens het hardlopen.
Patrick van Herwijnen uit Zwolle
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Prijs en kwaliteit
Voor deze prijs kan je geen betere oortjes krijgen op de markt vind ik!
Roel Sleegers uit Leeuwarden
17-08-2023
Sonume Sport Pro
super voor dagelijks gebruik!
Fijnste bluetooth oortjes die ik tot nu toe heb gehad. Makkelijk te bedienen en goed geluid. Normaal vallen ze bij mij uit of doen ze pijn, maar heb ik bij deze weinig last van. Zijn ook erg licht.
Hani Creemers uit Vleuten
17-08-2023
Sonume Sport Pro
compacte oortjes
De oortjes zijn lekker compact maar geven toch goede muziek af. Perfect voor sporten of reizen.
Nehemia de Hart uit Zwartsluis
17-08-2023
Sonume Sport Pro
goeie service
Er was iets mis met mijn oortjes. Toen contact gezocht met Sonume en krijg toen eigenlijk zo snel mogelijk nieuwe oortjes opgestuurd. SUPER SERVICE en bedankt hier hiervoor Sonume.
Kenley van Zonnenveld uit Houten
16-08-2023
Sonume Mini
je geld waard!
je geld goed waard voor wat je koopt!
Hamsa Klaasen uit Nijverdal
16-08-2023
Sonume Sport Pro
Even wennen met de oortjes!
In eerste instantie dacht ik even dat ik miskoop had gedaan, maar het is gelukkig een kwestie van even wennen. mijn oren moesten er even aan wennen en de oortjes moeten even wennen aan jou. na 2 dagen klonk het al een stuk beter en een week later klinkt het gewoon top!
Bryant Sieben uit Woerden
16-08-2023
Sonume Sport Pro
pasvorm is goed
De oortjes passen perfect! Nu ben ik goed afgesloten van de buitenwereld en kan ik lekker sporten!
Joris van Essen uit Groningen
15-08-2023
Sonume Mini
positief verrast
heel eerlijk gezegtd verwachten ik vrij weinig voor deze prijs oortjes. Toch ben ik erg aangenaam verrast. De oortjes doen het erg goed.
Olaf Marcelis uit Hensbroek
15-08-2023
Sonume Sport
goed voor de sporters!
Als sporter vind ik het belangrijk dat ik niet de hele tijd bezig ben met mijn muziek. Ik wil mij kunnen focussen op de activiteit die ik op dat moment uitvoer. Tijdens het hardlopen heb ik niet het gevoel gehad dat ik makkelijk 1 van de oordopjes zou kunnen verliezen.