Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (911)
  • (136)
  • (28)
  • (16)
  • (20)
Sandra Zwiers uit Bilthoven
19-08-2023
Sonume Sport
Lekker met bewegen
DE oortjes zitten goed in mijn oor en blijven lekker zitten terwijl ik aan het bewegen ben.
Wouter Dassen uit Nijkerk
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Zeer goede oortjes
Zeer goede geluidskwaliteit, dopjes blijven ook goed zitten in tegenstelling tot vele andere oordopjes. Ook had ik de oordopjes snel in huis!
Dejan Koopmans uit IJsselstein
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Top oortjes
De Sonume sport pro zijn echt top oortjes! Het zit goed tijdens het sporten en ook nog eens erg goed geluid.
Valetijn Bogaert uit Delft
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Goed apparaatje
Strak design, top sound, super apparaatje
Joel Keulen uit Amsterdam
18-08-2023
Sonume Sport Pro
top dingen!
Met twijfel deze oortjes gekocht. Toen de oortjes binnenkwamen was het gelijk al goed. Erg komt erg fijn geluid uit en ze blijven erg goed in mijn oor zitten. Al met al echte top dingen dus!
Jonas Vernooij uit Farmsum
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Oorhaken zijn perfect
Door de oorhaken blijven de oortjes perfect in mijn oren zitten. Hierdoor altijd muziek tijdens het hardlopen.
Patrick van Herwijnen uit Zwolle
18-08-2023
Sonume Sport Pro
Prijs en kwaliteit
Voor deze prijs kan je geen betere oortjes krijgen op de markt vind ik!
Roel Sleegers uit Leeuwarden
17-08-2023
Sonume Sport Pro
super voor dagelijks gebruik!
Fijnste bluetooth oortjes die ik tot nu toe heb gehad. Makkelijk te bedienen en goed geluid. Normaal vallen ze bij mij uit of doen ze pijn, maar heb ik bij deze weinig last van. Zijn ook erg licht.
Hani Creemers uit Vleuten
17-08-2023
Sonume Sport Pro
compacte oortjes
De oortjes zijn lekker compact maar geven toch goede muziek af. Perfect voor sporten of reizen.
Nehemia de Hart uit Zwartsluis
17-08-2023
Sonume Sport Pro
goeie service
Er was iets mis met mijn oortjes. Toen contact gezocht met Sonume en krijg toen eigenlijk zo snel mogelijk nieuwe oortjes opgestuurd. SUPER SERVICE en bedankt hier hiervoor Sonume.