Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (911)
  • (136)
  • (28)
  • (16)
  • (20)
Kenley van Zonnenveld uit Houten
16-08-2023
Sonume Mini
je geld waard!
je geld goed waard voor wat je koopt!
Hamsa Klaasen uit Nijverdal
16-08-2023
Sonume Sport Pro
Even wennen met de oortjes!
In eerste instantie dacht ik even dat ik miskoop had gedaan, maar het is gelukkig een kwestie van even wennen. mijn oren moesten er even aan wennen en de oortjes moeten even wennen aan jou. na 2 dagen klonk het al een stuk beter en een week later klinkt het gewoon top!
Bryant Sieben uit Woerden
16-08-2023
Sonume Sport Pro
pasvorm is goed
De oortjes passen perfect! Nu ben ik goed afgesloten van de buitenwereld en kan ik lekker sporten!
Joris van Essen uit Groningen
15-08-2023
Sonume Mini
positief verrast
heel eerlijk gezegtd verwachten ik vrij weinig voor deze prijs oortjes. Toch ben ik erg aangenaam verrast. De oortjes doen het erg goed.
Olaf Marcelis uit Hensbroek
15-08-2023
Sonume Sport
goed voor de sporters!
Als sporter vind ik het belangrijk dat ik niet de hele tijd bezig ben met mijn muziek. Ik wil mij kunnen focussen op de activiteit die ik op dat moment uitvoer. Tijdens het hardlopen heb ik niet het gevoel gehad dat ik makkelijk 1 van de oordopjes zou kunnen verliezen.
Cyrus van de Naats uit Hoorn
14-08-2023
Sonume Sport
lekker geluid!
De oortjes geven goed geluid. Ook vallen ze in een goede prijsklasse waardoor het zeker een aanrader is!
Benjamin Pluimen uit Voorthuizen
14-08-2023
Sonume Sport
niks op aan te merken, goede oortjes.
Oortjes ontvangen, makkelijk te installeren. Geluid is goed en zit fijn in de oren. Niks op aan te merken.
Simon den Uijl uit s-Hertogenbosch
14-08-2023
Sonume Sport
Super!
De oortjes zijn super! Het geluid klinkt fijn in de oren, de pasvorm is goed en de oortjes vallen niet uit tijdens sporten.
Chavez Daenen uit Ouderkerk aan den IJssel
14-08-2023
Sonume Sport Pro
goede kwaliteit
de oortjes voelen stevig aan en het voelt als goede kwaliteit. Zeker een aanrader naar iemand die opzoek is naar goede kwaliteit oortjes.
Dewi Grootenhuis uit Middelburg
13-08-2023
Sonume Mini
De perfecte pasvorm
Na het proberen en passen van veel oortjes bij deze uiteindelijk uitgekomen met mijn zoektocht. De oortjes passen eigenlijk perfect in je oren en hierdoor vallen ze er ook niet uit.