Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (911)
  • (136)
  • (28)
  • (16)
  • (20)
Bert uit Markelo
06-06-2024
Sonume Sport Pro
Prima kwaliteit. Geluid voldoet niet aan mijn wensen.
Product is snel geleverd. Goede verpakking en het is handig dat je in het schermpje af kunt lezen hoever de dopjes opgeladen zijn. Zitten prima. Dopjes retour gestuurd en tussentijds een vraag aan de verkoper gesteld. Ik was erg positief verrast door de snelheid en duidelijkheid van de verkoper. Na retour sturen stond het geld snel weer op mijn rekening. Niets dan lof voor de klantvriendelijkheid van de verkoper. Een voorbeeld voor anderen. Dit is de manier waarop een klant graag benaderd wil worden !!
Guus
30-05-2024
Sonume Sport oplaadcase
Prima werking met duidelijke leds als je de oortjes er weer in doet die aangeven hoe vol de batterij nog is
Na verlies van de oplaad cassette , gratis een nieuwe opgestuurd gekregen, Dat is nog is “ouderwetse “ service in een moderne webshop
Bert Groen uit Krimpen aan de Lek
09-05-2024
Sonume Sport Pro
Ligt het aan mijn oren?
Uitstekende oordopjes, prima geluid, makkelijk te verbinden, gaan lang mee etc. Alleen ook deze blijven bij mij niet zitten. De eerste paar keer gebruiken ging nog prima maar nu moet ik (vooral de linker) om de 20 seconden oid terug stoppen in mijn oor. Ik begin te geloven dat er iets mis is met mijn oren waardoor ze niet blijven zitten
Svea uit Hellendoorn
27-03-2024
Sonume Sport
Goed geluid, maar ongeschikt voor bellen
Ze zijn heel fijn, vallen niet uit en het geluid is goed. Bellen lukt alleen niet, de persoon met wie je belt kan jou niet verstaan. Erg jammer, dit hadden ze wat mij betreft beter moeten omschrijven
Mark uit SCHIEDAM
22-03-2024
Sonume Sport
Fijne oortjes
Hele fijne oortjes. Zitten goed en mooi geluid. De oplaadcase was helaas kapot. Maar de super klantenservice heeft gratis een nieuwe toegezonden binnen een dag. Echt TOP!
Sytse Karimi uit Ooltgensplaat
01-03-2024
Sonume Sport Pro
tevreden
Ik ben heel erg tevreden met de Sonume sport pro. Deze oortjes zijn ideaal voor het sporten!
Anita uit Papendrecht
20-02-2024
Sonume Sport Pro
Geweldige service
2 x pech gehad met mijn oordopjes maar Ik heb inmiddels 2 paar nieuwe ontvangen de gewone Sonume en de sonume pro oordopjes . Wat een fantastische service geef dit bedrijf dat maak je niet veel meer mee !! Nogmaals bedankt !!
R. Baden
13-02-2024
Sonume Sport
Prima geluid en Fantastische service
De klantenservice is telefonisch te bereiken en er echt wordt niet moeilijk gedaan over vervanging indien gewenst. Echt top!
Leon Huijts uit Boven Leeuwen
08-02-2024
Sonume Sport
Buitengewoon goede service
Setje oordopjes gekocht, heel tevreden, tweede setje voor mijn dochter gekocht. Zij verloor een van de oortjes. Die van mij tijdje niet gebruikt. Wilde ze van de week weer pairen maar er gebeurde helemaal niets. De FAQ's doorgelezen, oplaaddoosje van mijn dochter geprobeerd, maar helaas. Mailtje naar klantenservice en binnen 2 uur antwoord van Danny die mij wat aanwijzingen gaf die ik echter al geprobeerd had. Hem het verhaal uitgelegd en hij besloot onmiddellijk mij TWEE nieuwe setjes te sturen voor mij en mijn dochter, die ik de volgende dag al in huis had. Waar maak je dat nog mee?? Echt heel bijzonder!
Jojanneke Schrage uit Leek
25-01-2024
Sonume Sport
Goede oordopjes
Goede oordopjes die doen wat ze beloven. En de service van sonume was super toen ik mijn siliconen oordopjes kwijt was geraakt.