Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 35
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!

Reviews

Jouw mening is belangrijk! Iedere klant ontvangt 2 weken na zijn/haar aankoop per mail een verzoek om een review te schrijven. Deze reviews zijn voorzien van het vinkje 'Geverifieerde koper'.

  • (909)
  • (136)
  • (26)
  • (15)
  • (20)
Anita uit Papendrecht
20-02-2024
Sonume Sport Pro
Geweldige service
2 x pech gehad met mijn oordopjes maar Ik heb inmiddels 2 paar nieuwe ontvangen de gewone Sonume en de sonume pro oordopjes . Wat een fantastische service geef dit bedrijf dat maak je niet veel meer mee !! Nogmaals bedankt !!
R. Baden
13-02-2024
Sonume Sport
Prima geluid en Fantastische service
De klantenservice is telefonisch te bereiken en er echt wordt niet moeilijk gedaan over vervanging indien gewenst. Echt top!
Leon Huijts uit Boven Leeuwen
08-02-2024
Sonume Sport
Buitengewoon goede service
Setje oordopjes gekocht, heel tevreden, tweede setje voor mijn dochter gekocht. Zij verloor een van de oortjes. Die van mij tijdje niet gebruikt. Wilde ze van de week weer pairen maar er gebeurde helemaal niets. De FAQ's doorgelezen, oplaaddoosje van mijn dochter geprobeerd, maar helaas. Mailtje naar klantenservice en binnen 2 uur antwoord van Danny die mij wat aanwijzingen gaf die ik echter al geprobeerd had. Hem het verhaal uitgelegd en hij besloot onmiddellijk mij TWEE nieuwe setjes te sturen voor mij en mijn dochter, die ik de volgende dag al in huis had. Waar maak je dat nog mee?? Echt heel bijzonder!
Jojanneke Schrage uit Leek
25-01-2024
Sonume Sport
Goede oordopjes
Goede oordopjes die doen wat ze beloven. En de service van sonume was super toen ik mijn siliconen oordopjes kwijt was geraakt.
Casper uit Utrecht
16-01-2024
Sonume Sport
Oplaadcase gestolen, nieuwe gekregen
Oortjes zijn van goede kwaliteit en geluid ook. Erg fijn tijdens het sporten. Een jaar na de aanschaf is mijn oplaadcase gestolen. Na mijn vraag of de oplaadcase separaat kon worden besteld, werd voorgesteld om deze kosteloos toe te zenden door de behandelend medewerker van de klantenservice. Binnen twee dagen was die binnen. Heel fijn en zeer goede service!!!
EF uit Hilversum
08-12-2023
Sonume Sport
Zeer goede service: duurzaamheid ipv wegwerpmaatschappij
De oplaadcase van de Soninke Sport werkte niet meer: een van de oortjes klikte niet vast. Op mijn vraag of ik een losse case kon bestellen kreeg ik er kosteloos een toegestuurd! Geweldige service en zo voorkomen we samen het weggooien van verder nog goede producten. Ik kan zo nog heel lang plezier beleven aan mijn Sonume Sport!
Chris Rookhuijzen uit Willemstad, Curaçao
28-11-2023
Sonume Mini
Super goed voor deze mini oordopjes
Ik woon op curaçao en mijn ouders heeft de mini voor mij besteld en meegenomen naar curaçao. Ik ben super blij met deze oordopjes. En ze werken super en ze blijven goed in de oor zitten. Jammer dat hier geen winkel zit. Maar ik ga beslist een extra zetje bestellen via vrienden of familie die hierheen komen voor vakantie.
Chahid Nhamas uit Hengelo
19-11-2023
Sonume Mini
Gebruiks vriendelijke oortjes
De sonume sport pro zijn gebruiks vriendelijke oortjes die zo kunt meenemen in je broekzak. De doos waar ze in zitten is ook erg stevig, hierdoor weet je zeker dat er niks mee gaat gebeuren. Pairen doen ze gemakkelijk en lekker snel met je telefoon zonder moeite.
Martin uit Venray
18-11-2023
Sonume Base
Stevig design (gelukkig) en krachtig geluid
Ik ben niet echt in de bluetooth speakers maar wilde er een kopen als speaker voor mijn PC en om muziek in de keuken te kunnen spelen. Weinig ervaring maar sloot makkelijk aan via Bluetooth op zowel iphone als ook Google nest hub. Ben redelijk audiofiel als het aankomt op hifi, maar voor dit kleine speakertje krijg en een krachtig geluid en stevige bas. Dit laatste is ook reden voor deze review. Let op met preset 3 (max bas), de speaker loopt letterlijk op de maat van de bas van je tafel, bij hoger volume. Daarmee was ook meteen de bouwkwaliteit getest. De speaker viel van bar-hoogte op een betegelde vloer. Klein plekje op de hoek van de speaker maar mag geen naam hebben. Ook werkte alles daarna nog.
Hélène
10-11-2023
Sonume Sport
Fijne oortjes
Sinds een paar jaar gebruik ik de sonume sport oortjes. Deze bevallen mij heel goed. Na verschillende andere merken en vormen oortjes te hebben geprobeerd, en deze of niet lekker zaten of steeds uit mijn oren vielen ben ik bij de Sonume sport uitgekomen. Wil echt geen anderen meer. Ze zitten heel fijn, je voelt ze niet zitten, en door het haakje blijven ze bij alles wat ik doe perfect op zijn plaats zitten. Geluid is goed. Zelf gebruik ik de Sonume sport dagelijks, voornamelijk voor het luisteren naar boeken, maar ook voor muziek en telefoneren zijn ze fijn. De prijs is in vergelijking met andere “dure” merken ook heel vriendelijk. De service van Sonume is uitmuntend! Telefonisch goed bereikbaar. Na veel gebruik was de connectie van het oplaaddoosje er mee opgehouden, en na 1 telefoontje wordt er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Doet 1 van je oortjes het niet meer om wat voor redenen dan ook wordt ook dit goed opgelost. Al met al, ik zou niet meer zonder mijn Sonume oortjes kunnen!